Mind & Body Traject

Why should I be weary, while every cell in my body is bursting with live?

Rumi

Ben jij ook klaar met chronische pijn?

Ylva deed het Mind & Body Traject (Voorheen de Triggerpoint Reset Methode)

Ben je net als Ylva, klaar met chronische pijn en wil je er zo snel mogelijk vanaf?

Is het Mind & Body traject iets voor jou? Heb je chronische pijn? Zoals hoofdpijn/migraine, schouder- nekpijn, lage rugklachten. Heb jij een maandabonnement bij de fysio? En ben je er klaar mee om je pijn te moeten ‘managen’. Zijn symptoom behandeling zoals pijnstillers en dry-needling niets (meer) voor jou? Dan kan het Mind & Body traject voor jou de oplossing zijn.

Triggerpoints en échte oorzaken vinden.

In een intensief 7 wekend durend programma, ga je aan de slag met daadwerkelijke onderliggende oorzaken van je fysieke/mentale klachten. Dit programma bestaat uit vele (innerlijk) zelf-werk opdrachten.

Dit in combinatie met fysieke Triggerpoint Reset behandelingen en massages. Triggerpoints zijn spierverklevingen waardoor er een doorstroom blokkade optreedt. Deze triggerpoints kunnen op een andere locatie pijnklachten manifesteren. Dit betekent dat je migraine bijvoorbeeld vanuit een triggerpoint in je nek kan voortkomen. Of dat je frozen shoulder vanuit een beknelde spier in je nekwervels komt. Maar behalve naar de fysieke symptomen, ga je dus kijken naar daadwerkelijke oorzaken. Die ga je ombuigen naar je kracht. Spanning in het lijf (dis-ease) is namelijk altijd een gevolg van mentale processen. Transformatie van pijn naar een leven vanuit kracht. Aan jou de keus, want die heb je altijd.

Voor wie is het Mind & Body Traject geschikt?

Het Mind & Body Traject is geschikt bij de volgende chronische pijnen:

  • Schouder- en nekklachten
  • Lage rugpijn
  • Spanningshoofdpijn/migraine
  • Stress/Burn Out klachten
  • Chronische vermoeidheid

Het Mind & Body Traject is geschikt voor jou als je beschikt over een open geest, ondernemende drive en de bereidheid hebt om aan jezelf te willen werken.

Programma

Het Mind & Body Traject bestaat uit het volgende basis programma, en zal individueel naar wens of behoefte worden afgestemd:

  • 7 weken van opdrachten en zelf-werk.
  • gedeeltelijk on-line
  • fysieke behandeldagen, reset van triggerpoints en massage
  • psych-k sessies (omkering van beperkende overtuigingen in het onderbewustzijn.)
  • Reset dag

Vraag voor meer info een gratis (online) gesprek aan: monique@praktijkinflow.nl

Kosten

De kosten van deze investering in jezelf Mind & Body Traject zijn € 675,-