Reviews

Lotte Kaptijn
“Veel aandacht ervaar ik in de massages. Verder voel ik me gehoord en op mijn gemak. Fijne plek.”


Liesbeth Hoogervorst
“Een massage vind ik altijd wel lekker. Voor een top ervaring moet er wel iets meer gebeuren.
Monique is iemand die je raakt met haar hart, en dat doet zij op zoveel manieren. Waar ik haar ook zie, heeft zij impact; zij kan gewoon niet anders. Met lomilomi heeft ze mij wel helemaal letterlijk ingepakt, en geraakt. In de verte lijkt het wel een massage. Het is een heerlijke ervaring in flow, de tijd lost op, er zijn liefdevolle trage lange bewegingen, vol aandacht en weten, aangevuld met klank, en een diepe doorwerking nog dagenlang. Wowiwowi.”


Carola S.
“Heerlijke massage. Veel aandacht en vakkundigheid.”

Wil Hartman
“Heerlijk ontspannen erna. Gevoel dat er echt iets gebeurd is met lichaam.”

Arlette
“Lomi Lomi massage kende ik al eerder. Ik weet dat de massage het fijnste is als de masseur zich helemaal kan geven in de handelingen.
Monique creëert een fijne omgeving. Hierbij wordt je gehuld in een doek, die er voor zorgt dat de edele delen bedekt blijven. Daarna ervaar je de heerlijke warme olie over je lichaam. De zachte aanrakingen doen mij meteen ontspannen.
In het begin kan ik de handelingen nog volgen, maar ik laat dat al snel los. Door het gebruik van handen en onderarmen is de beweging snel niet meer te volgen. Handen en armen lijken overal aanwezig te zijn, en op een prachtig organische manier volgen ze de vorm van mijn lichaam. Het leidt tot een volledig loslaten en opgaan in een weldadige manier van ontspannen.
Aan het einde van de massage ben ik een uur weggeweest in soort wakkere droomstaat. Mijn hele lichaam heeft volle, zachte en liefdevolle aandacht gekregen en alles voelt in balans. Mijn hoofd is volledig tot rust gekomen. Werkelijk een volledige reset!!”

Linda van Weverwijk
“Heb een heerlijke massage gehad van Monique. Ze weet waar ze het over heeft en luistert goed naar je.
Ze denkt goed mee zodat je precies de massage krijgt waar je voor komt!
Ik ga zeker terug!”

André Bos
“Monique geeft op professionele wijze een massage die lang na werkt.
Door haar massagetechnieken laat ze je lijf weer één voelen.”

Fred
“What is the best thing about banging your head against a wall?
The feeling of relief you get when you stop. It is the same thing with back pain. The best thing about back pain is it gives you an opportunity to visit Monique. The downside, of course, is that Monique is so good you don’t have to see her again for months.
Monique cured my back pain.”

Kim Bezemer
“Hele fijne massage gehad van Monique. Door het rustige tempo heb ik me volledig kunnen ontspannen.”

Anoniem
“Ik heb een erg fijne massage mogen ervaren bij Monique. Haar professionele ervaring en kunde is zowel voelbaar in de voorbereiding van de massage, als tijdens de massage zelf. De (ontspannings)massage was prettig en ontspannen en het contact was respectvol en professioneel. Ik kijk ernaar uit een keer terug te komen voor de lomilomi massage.”

Myron Smeele
“Voor een massage welke je diepgang biedt, moet je bij Monique zijn! Je spieren en jijzelf ondervinden dat.
Geniet ervan!”

Michael Blocks
“Perfect onthaasten en liggend energie opdoen.”

Lisette Overduin
“Een heerlijke massage gehad van Monique, waardoor ik volledig ontspannen naar huis ben gegaan. Dank je Monique!”

Tonny de Vries
“De lomi lomi massage was verrassend! Een totale ontspanning van je lichaam en zeker ook je geest! Het was fantastisch te merken dat ik de dagen erna veel rustiger was en de stressfactoren die er speelden zoveel mogelijk heb kunnen elimineren. Meer overzicht en rust in mijn hoofd, Heerlijk!! Reuze bedankt Monique! “

Joop Vergeer
“Ik ben sinds een jaar een “vaste” klant geworden .
De massage is zowel ontspannend als helend .
Het is een geweldige ervaring om hier een massage te nemen, eigenlijk is het moeilijk om uit te leggen.
Dus bent U op zoek om dit te doen, is dit een serieuze aanrader. “

Wanda Verhoeff
“Wat een fantastische kennismaking met Monique van der Meer en de Lomi Lomi massage die zij geeft. Monique ontving mij hartelijk. Ze straalt rust en vriendelijkheid uit. De ruimte was goed verwarmd en de muziek rustig op de achtergrond. Tijdens de massage kwamen bij mij verschillende emoties los, die er van Monique mochten zijn. Ze stimuleerde me om ze los te laten. De massage voelde heerlijk en Monique masseert met liefde voor haar vak en voor de mens. Ik kwam gespannen aan en voelde me een stuk relaxer toen ik na anderhalf uur naar huis ging. Een aanrader!”