Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacao voor Jou, cacao ceremonie 11-12-22

december 11, 2022 @ 11:00 am - 4:30 pm

€55

Kom je baden in een bad van cacao-liefde?

Door ceremoniële cacao te drinken, begeleid door klanken, muziek en meditatie, nodig je jezelf uit om dieper in je lichaam en in je Zijn te zijn. Laag, voor laag, voor laag. Op zoek naar de parels van jouw wezen. Liggend of zittend, alle ruimte voor jou. Cacao heeft een enorme potentie om met jou samen te werken, in wat mogelijk getransformeerd wil worden. Hart-openend en bewustzijn verruimend. (Zonder dat je ‘wegvliegt’ of niet ‘hier’ bent.)

Cacao, het bewustzijnsversterkende en hart-verruimende plantmedicijn dat vanuit de jungles van Zuid Amerika een weg heeft gevonden naar het Westen. En dat is niet voor niets. Juist dit moment kan het Westen de frequentie van cacao zo goed gebruiken. Bijvoorbeeld om het heelheidsbewustzijn terug te vinden.

De cacao die je gaat drinken is van permacultuur grond van de jungles van Guatemala. Met eerbied en respect voor de Aarde en de mensen die er leven. Zonder toevoegingen, puur en onbewerkt.

Deze ceremonie zal de laatste zijn die ik in deze vorm aanbied. Hierna zullen de ceremonies uitgebreider en intenser zijn. In mijn creatieveld heb ik hiervoor al een prachtige en krachtige samenwerking met een mooi mens gezien. Een klein tipje van de sluier; Er gaat gewerkt worden met Ha; het Hawaiiaanse woord voor adem. Dit heeft als gevolg dat komende ceremonies wat hoger in prijs zullen zijn. Dus mocht je op dit moment twijfelen om dit jaar nog voor de oude prijs mee te doen; dit is je kans…

Gegevens

Datum:
december 11, 2022
Tijd:
11:00 am - 4:30 pm
Kosten:
€55

Locatie

de Kristallen Naald
Perenstraat 243
Den Haag, Noord-Holland 2564PE Nederland
Telefoon:
0652440366

Organisator

Monique van der Meer
Telefoon:
0652440366
E-mail:
monique@praktijkinflow.nl